Hundepension

HUNDEDAGPLEJE

HVALPE DAGPLEJE

Vi holdt åbent hus lørdag den 8. september, hvor vi fejrede vores 6 års jubilæum og introducerede foreningen Buddhla’s Minde

Vi havde en dejlig dag og en tak til alle gæsterne for, at de kom og var med til at fejre begivenheden på trods af det lidt sure vejr.
Og en særlig tak til alle vore sponsorer af de flotte præmier til tombolaen, som gav et flot overskud til Buddhla’s Minde. 

Hundene elsker at  komme her både i dagpleje og i pension, når den øvrige familie skal på langfart eller blot er bortrejst for en enkelt dag eller to.

Se alle de dejlige billeder på vores Facebook side af hunde, der leger på engen eller ved den nye hundepool. Følg livet i pensionen på Kolding Hundecenter – Lykkebo

Vi har haft fuldt booket i hele efterårsferien – uge 42 – og har fuldt booket nytårsaften 2018/19.

Udeliv

Hundene kommer ud flere gange om dagen og opholder sig udendørs i det omfang, som vejret tillader.

De aktiveres individuelt eller sammen i grupper ude på den store eng.
Alle behandles individuelt med hensyn til, hvorledes de har det med de andre hunde i centeret.
 
 ”Det er en tillidssag at aflevere sin hund i pension – at skulle aflevere sin hund i fremmede hænder gør man altid med en vis skepsis.” 

Læs mere

Trygge omgivelser

Vi tilbyder dig og din hund nogle gode og trygge omgivelser med udendørs aktiviteter. Du er meget velkommen til at komme og se vore faciliteter, men send lige en SMS i forvejen til 4117 9944, så vi ved, at der kommer gæster. Vi bor på en stor gård med 4 hektar land til, hvoraf knapt den ene hektar er skov. Den resterende del er udelukkende til hundene, og alt er forsvarligt indhegnet.

Medmindre andet er aftalt, skal aflevering og afhentning af hunde ske alle dage mellem kl. 8.00 og 9.00 eller mellem 16.00 og 17.00.  

Åbent hele året

Vi holder åbent hele året, og vi ser frem til også at byde mange hunde og hvalpe velkommen i pension eller dagpleje.

Godkendt af fødevarestyrelsen

Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen v/Veterinærkontrol – Syd i Vejle og har haft åbent for hundepension siden sommerferien 2012.

 

Husk hunden skal være vaccineret med næsespray mod kennelhoste senest 10 dage før ankomst.

Skal din hund have det bedre end du forventer...
så kontakt Kolding Hundecenter