Vi, på Kolding Hundecenter, bliver utroligt glade, hvis du vil lægge en lille hilsen og en anmeldelse:

28 anmeldelser

 • Ivan Andresen siger:

  Kære Gunne, din hundepension skal have den største ros fra os.
  Vores Max som har lidt særlige udfordringer og derfor er afhængig af rettidig medicingivning har haft 2 fantastiske uger hos dig og dine passere. Vi fik en dejlig glad og harmonisk hund med hjem igen. Tak for dine billeder og film på FB.
  Det betyder uendelig meget for os at vi har et sted, hvor vi ved at Max har det godt.
  Vi sætter stor pris på jeres måde at være på.
  Kærlige hilsner
  Max, Eva og Ivan

 • Berit Boye siger:

  Bedre sted findes ikke når man skal afleverer sin hund.Kolding Hundecenter gør det muligt for os at tage på ferie med god samvittighed, vi ved vores guldklump Butler er i de bedste hænder,og så skønt med video hvor man kan se de leger og har det super godt,tak fordi i er til.KH. Berit,Knud og Butler.

 • Elsebeth Jørgensen siger:

  Kære Lykkebo, Gunne, Victor, og alle de andre jeg ikke kender navnene på.
  Berta takker for jeres tålmodighed, omsorg, nusseture, ture på engen, de nye venner i har givet hende og, den lille klat leverpostej i kommer i hendes mad 😉 Jeg takker for de blide puf i gennem tiden har givet mig, så hun kom til Rie Ravn. Tak for alle de skønne ferier Berta har haft og fortsat vil få hos jer. I er bare så gode for Berta og HELE familien, vi er nemlig sikret en god ferie når vi ved Berta er hos Jer. Mange kram og knus fra Berta og Elsebeth med familie

 • Jens Erik Skovvang siger:

  Igen et fantastisk 4 ugers ophold hvor Messi har hygget sig max med alle vennerne. Han har badet i poolen hver dag og boltret sig på engen. Han glæder sig allerede til vinterferien 🙂
  Hilsen Hanne og Messi

 • Camilla Torp siger:

  Sikke en fantastisk oplevelse, vores kære hund, Cato er fuldtstændig fladet ud midt på stuegulvet efte to gode dage hos jer.
  Der er ingen tvivl om at han har haft det skønt, med masser af leg og nye indtryk.
  Tak frodi I har taget jer så godt af Cato, og fundet de helt rigtige legekammerater for ham.
  Der er allerede booked til nytår 🙂

 • Niels Østerby siger:

  Vi har lige hentet Nugga, vor lille gravhunde, hjem efter 9 dage i pension hus Gunne. Da vi mødte Gunne og så forhold og omgivelser var vi helt trygge ved at tage på ferie. Og vi er ikke blevet skuffede. Nugga har haft en fantastisk uge og er vendt glad men også meget træt hjem.
  Tusind tak
  Jessie og Niels

 • Connie Beck siger:

  Midas og Milow siger tak for et par dejlige dage. Det gør vi som ejere også, er dejligt at vi kan følge hundene via billeder og kan se de har det godt. Ikke sidste gang Midas og Milow kommer ud til jer 🙂

 • Edith Balezantis siger:

  Da vi skulle på ferie valgte vi Hundecenter Kolding til vores hund, Dina. Ingen tvivl om, at Dina har haft et super dejligt ophold. Efter afhentningen af Dina kunne vi tydeligt se, at det var lige før, at pensionatopholdet var en ferie for hunden. Dina havde haft det dejligt og var glad.
  Tusind tak 🙂
  Kærlig hilsen Edith

 • Katrine Thule siger:

  Gravhund Rollo elsker at komme i pension, både i helpleje men også i dagpleje.

 • Henrik Steffensen siger:

  Uniq siger lige tak for et godt og luksuriøst ophold ved jer

 • Anette Gersbo siger:

  Tak for et super ophold for Sille og Frida. Vi hentede to trætte, lykkelige og rolige hunde efter 10 dage hos Gunne. Du er engageret, varm og en tryg person at aflevere sin hund hos.

 • Bent R. Jensen siger:

  Kære Gunne og personale.

  Tusinde tak for kærlig pleje af Sirius Nytårsaften 2013, og 1. Nytårsdag. Vi mødte en glad og træt Sirius da vi hentede ham dagen derpå. Ingen tvivl om, at han har haft det godt med både mennesker og legekammerater. Vi ses næste år!

 • Kitty Maaløe siger:

  Kære Gunne.
  Ja, nu kommer vi altså igen med SKIPPER, som nu er 7 mdr. Jeg ved jo, hvor godt, han har det hos dig. Det lyser ud af dig, at du er så glad for dyrene, og omvendt…Skipper ville jo ikke med hjem sidst han var hos dig. Knus fra Kitty.

 • Pia Jensen siger:

  Hej Gunne tusinde tak for en dejlig weekend. Vi havde det fantastisk. Håber at vi snart må komme ud til dig og blive forkælet igen. Kærlig hilsen Monty og Asterix

 • Jonna siger:

  Simba har været hos dig 4 gange nu og når vi når til porten bliver han meget glad og vil gerne ind tl dig og de andre hunde. Det er meget trygt for os at vide at du tager hensyn til hver enkel hund….Vi ses!
  Simba og familie

 • Berit siger:

  Hej Gunne.
  Tusind tak fordi du tog dig godt af vores hund Carlos i juleferien. Der var ingen tvivl om, at han havde det god.
  Mange hilsener
  Berit

 • Eva Krautwald siger:

  Vor labrador/retriver Tess er onsdags dagplejehund hos Gunne. Tess er kommet der i 6 mdr. og er meget lykkelig for det. Jeg har valgt det fordi det er meget vigtigt for hunden at lære at omgå andre hunde og indrette sig efter flokken og så får min hund oplevelser som jeg ikke kan give den. Der er dog et minus ved det – hun vil helst ikke med hjem igen og er meget træt resten af dagen. 🙂
  Jeg kan varmt anbefale at overlade sin hund til Gunne og vil fremover trygt tage væk uden hund da jeg ved, at der bliver sørget godt for den.
  Tess føler sig altid som en vip-hund når den er på Lykkebo.
  Eva & Tess

 • Pia Carlsen siger:

  Vores border collie er torsdags gæst hos Gunne – som dagplejehund. Det kan vi kun på det varmeste anbefale til andre. Vi har en hund der næsten ikke kan vente til Gunne får åbnet døren om morgenen og en glad og motiv hund når vi henter igen om eftermiddagen 🙂

 • Birgit Gehm siger:

  SUPER, endelig en Hundepension , som virkelig dækker hundens behov, dejlige faciliteter, stort udendørsområde og det vigtigste : endelig en der gider og stimulere hundene og passer dem meget individuelt. held og lykke med projektet, vi kommer igen .

 • Karen Thomsen siger:

  Så har jeg haft mine basser hos Gunne for 2. gang, og ingen, og jeg mener ingen pension i hele Danmark, kan tilbyde det som Gunne tilbyder vores bedste ven/venner.
  Da jeg kom for at hente dem, stod en flok af glade, rolig og trætte hunde og tog imod, ingen gøende og frustrerede hunde, som jeg har oplevet andre steder. Jeg har fundet stedet, hvor jeg med god samvittighed kan aflevere mine hunde, når jeg ikke selv kan slår til.

 • Kirsten Hansen siger:

  Har haft vores toller-hvalp i både pension og dagpleje og kan varmt anbefale Gunne. Første gang var Zippo bare et halvt år gammel og skulle være i pleje i næsten en måned. Og hvad kom vi hjem til? En totalt glad og meget mere rolig (og dejlig træt :-)) hund, som havde haft en fed sommerferie med leg og hundebade – og som var flyttet ind i Gunnes hus, fordi hun var så ulykkelig den første dag. Og vi fik billeder undervejs på vores ferie, så vi vidste, at hun havde det godt.
  Hvis du får din hund passet på Kolding Hundecenter, kan du være sikker på, at den ikke bare er een i mængden. Alle hunde bliver set som individer og får al den
  aktivering, de kan ønske sig. Hvis jeg var hund, så ville jeg bo hos Gunne!

 • Bettina Therese Møller siger:

  I dag skulle min datter Emilie og jeg besøge Gunne på Lykkebo for at aftale nærmere omkring Emilies praktik i næste uge. Vi blev så positivt overraskede over det fantastiske sted – ingen gøende og frustrede hunde – kun glade og tillidsfulde hunde, som tydeligt nød at være hos Gunne. Gid det var mig, som skulle i praktik i næste uge. Al mulig held og lykke med projektet – jeg vil med ro i sindet aflevere Oscar, vores franske bulldog, på Lykkebo.
  Mange hilsner
  Bettina Therese

 • Karin Lildballe siger:

  så er det tredje gang Ftft og Orpheus skal på ferie i Kolding hundecenter, og de glæder sig begge to til at se hvem der bor ved sidenaf ude og inde. Det er dejligy at aflevere mine ynglinger hos dig Gunne uden de mindste samvittighrdskvaler, da de elsker det.

 • Pia siger:

  Hej Gunne. En lille hilsen fra Dago og jeg. Dejligt at hente sin hund godt træt og velstimuleret efter nogle dage i dagpleje. En skøn måde at få hunden passet, når der nogle lange arbejdsdage. Og tak for din imødekommende personlighed. Man mærker tydeligt, du elsker hunde og det er jo noget, vi hundejere er glade for.
  Det er helt sikkert, Dago kommer igen.
  Mange hilsner Pia og Dago

 • Jonna siger:

  Kære Gunne
  Et stort tak til dig for at du passede så godt på Simba i de 1 1/2 dag vi var væk. Ingen tvivl om at han var glad for at se os og det var jo dejligt. Men vi er heller ikke i tvivl om at vi igen vil benytte din pension. Dejlige forhold de har hos dig. Samtidig vil jeg lige nævne at jeg os kiggede på de andre hunde der var i pension sammen med Simba, og ingen af dem lå stille og så ked ud af det. Nej de var rolige og ville gerne snakke. Det siger mere end ord :-)…tak Simba & familie

 • Karen Thomsen siger:

  De bedste anbefalinger fra mig. Bella og Bastian havde virkelig hygget sig i de 4 dage de havde været hos Gunne, de var trygge og rolige, og havde slet ikke travlt med at komme ud til bilen. Endnu en gang tusinde tak for pasning af mine basser, og vi vender helt sikker tilbage. Mange hilsner Bella, Bastian og Karen

 • Mona siger:

  Thor med familie vil gerne takke for en dejlig oplevelse hos jer.Det var min første gang at jeg skulle undvære min mor og far,så jeg syntes ikke godt om det da de kørte fra mig.Men sikken en overraskelse jeg fik,det var jo skidesjovt at være hjemmedra og så lige hos di Gunne,tror ikke at jeg har haft det så sjovt i lang tid,og så alle de nye venner som jeg fik.Så blev det torsdag jeg skulle hjem aldrig har jeg set så overrasket ud som da mor stod i døren,jeg var skam ikke klar til at komme hjem.
  En hilsen fra Thors mor og Far.Vi vil gerne sige tusend tak fordi at i passede så godt på vores dreng,vi var helt trygge ved at overlade ham i jeres varetægt.
  Så ikke sidste gang at han kommer hos jer.
  Mange krammer fra en glad familie ;)Thor Mona og Jan

 • Susanne Kjær Christensen siger:

  Hej Gunne Læste lige en artikkel i Vejle Amt Folkeblad om en hunde pension, hvor det var helt galt, og kom så til at tænke på hvor godt min “bette fede” hun havde det da hun var på ferie hos dig, hun havde jo knap tid til at komme med hjem, for det var jo så hyggeligt at tumle med dine skønne hunde, ingen tvivl om at hun var blevet både motioneret og stimuleret hun sov stort set en hel uge efter hun kom hjem 🙂 ingen tvivl her om at vi vender tilbage og anbefaler meget gerne dit skønne sted knus og vuf fra Karla og Susanne

Skriv et svar