Få passet din hund i hundedagpleje

Har du lange arbejdsdage eller skal du til et dagsarrangement eller møde, der varer længere end en normal arbejdsdag? Der er ingen grund til at din hund skal ligge hjemme og kede sig, når den kan være ude i naturen og snuse rundt, opleve og lege med sine venner.

Hundedagplejen hos Kolding Hundecenter sørger for, at din hund bliver aktiveret, godt luftet, socialt stimuleret og mentalt aktiveret.

Er du fra Kolding og omegn eller på farten, så er vi let tilgængelige fra motorvejen, og vi har mange glade hunde fra både Vejle, Fredericia og Haderslev. 

Book her

Hvad er en hundedagpleje?

Tilbuddet om hundedagpleje henvender sig til jer, der føler, at I ikke kan aktivere og stimulere hunden tilstrækkelig i hverdagen. Nogengange kan man ende i en situation, hvor ens hund får en meget lang dag alene hjemme, som i værste tilfælde kan lede til en uhensigtsmæssig adfærd. I stedet kan du aflevere din hund i hundedagpleje om morgenen inden du tager på arbejde – så sørger vi for at den får nærvær og bliver aktiveret, stimuleret, socialiseret. Man kan sige, at det fungerer lidt som en hundebørnehave. 

Hundedagpleje gælder for alle hunde over 6 mdr. Ønsker du at få passet din hvalp, som er mellem 16 uger og 6 mdr., så tilbyder vi også hvalpedagpleje

Står du og skal på ferie, weekendophold eller noget helt andet, så tilbyder vi også hundepension for hvalpe og voksne hunde.

Hvalpene/hundene skal være fuldt vaccinerede – også mod kennelhoste.

Læs mere om krav til hunden her