Til både hvalpe og voksne hunde

Hundepension er et tilbud til både hvalpe og voksne hunde, når familien tager på ferie eller weekendtur et sted hen, hvor hunden ikke er velkommen, eller blot et sted, hvor hunden ikke vil befinde sig godt.

I disse situationer er det bedre for hunden at overnatte i vante omgivelser på Kolding Hundecenter, hvor både stedet og vi i forvejen er kendte og accepterede af hunden. Derfor er det også en  fordel at starte kontakten med en dagplejedag eller to inden et længere pensions ophold.

Der er i skoleferierne – med stor efterspørgsel på pensionspladserne – fortrinsret for hvalpe og hunde, der i forvejen benytter centeret, men hvis der er plads, kan også andre hunde tilbydes pension for en enkelt nat eller en længere periode.

Hunde i pension luftes om aftenen altid en ekstra gang inden sengetid, og om sommeren vil de lyse aftener  blive benyttet til leg og aktiviteter på engen bag gården.

Gældende for pensionsgæster

Åbent alle dage fra kl. 08 til 09 om morgenen samt fra kl. 16 til 17 om eftermiddagen for både aflevering og afhentning. Vi er dog fleksible, så efter aftale kan check ind og check ud foregå på andre tidspunkter.

Som standard fodres med UniQ’s tørfoder af type tilpasset hundens størrelse og alder. Hvis der ønskes andet foder kan dette medbringes, og vi har køleskab og fryser til formålet.

Hvalpene/hundene skal være fuldt vaccinerede – også mod kennelhoste.