Hvalpe-dagpleje til hvalpe fra 16 uger til 6 mdr. 

I en travl hverdag kan det nogle gange være svært at få det til at hænge sammen med ankomsten af en lille ny hvalp i huset.

Måske har du taget et par dage fri, men det bliver jo hverdag igen, og så skal den lille være alene hjemme. Nogle gange 8-10 timer eller mere, og det er en stor omvæltning for en lille hvalp – det kan let resultere i ødelagte ting i hjemmet, og dine sko eller tøj bliver måske spist.

Vi kan tilbyde hvalpe-dagpleje til hvalpe fra 16 uger til 6 mdr. Hvalpe fra ca. 12 uger kan tilbydes dagpleje i privaten, hvis de er fuldt vaccinerede.

Hvalpen afleveres om morgenen og hentes igen om eftermiddagen/aftenen og fungerer lidt som børnedagpleje. I løbet af dagen er der socialt samvær med andre hvalpe – socialisering med let træning, hygge leg og masser af frisk luft med nye oplevelser.

Hvalpen vil have en dejlig dag og vil være godt mæt af indtryk, når den hentes.

Gældende for både hvalpe- og hundedagpleje

Åbent mandag til fredag fra kl. 07.30 om morgenen til afhentning senest kl. 17 om eftermiddagen – efter aftale eventuelt efter kl. 18. Dette er vejledende tider. Vi tager hensyn til folk, der skal tidligt af sted om morgenen, og tiderne kan justeres efter aftale med os.

Særligt foder kan medbringes selv eller købes for et mindre beløb herude.

Hvalpene/hundene skal være fuldt vaccinerede – også mod kennelhoste.