En tillidssag at aflevere sin hund i pension

“Det er en tillidssag at aflevere sin hund i pension – at skulle aflevere sin hund i fremmede hænder gør man altid med en vis skepsis.”

For at skabe denne tillid, der er nødvendig, er det meget vigtigt, at du første gang kommer herud på besøg. Meget gerne med din hund, så du kan danne dig et indtryk af os og stedet. Det er meget vigtigt for os, at du medbringer din hund, da det også er vigtigt, at den syntes om os og stedet. Kontakt os for en aftale om et besøg, så du føler, at det er det rigtige sted, du afleverer din hund.

Som udgangspunkt vil vi foretrække, at man laver aftale med os i forvejen om, hvornår dette besøg skal finde sted af hensyn til de andre hunde, der er på stedet. Også så vi kan gå lidt rundt, og din hund kan få lov at indsnuse omgivelserne og hilse på os.

Vi tilbyder dig og din hund nogle gode og trygge omgivelser med udendørs aktiviteter. Vi bor på en stor gård med 4 hektar land til, hvoraf knapt den ene hektar er skov. Resten er udelukkende til hundene, og alt er forsvarligt indhegnet.

Din hund får et godt og kærligt ophold

Vi lægger stor vægt på den individuelle pleje, da ingen hunde er ens. Da vi er på stedet hele dagen, er hundene altid i menneskelig kontakt, så de knytter sig til os og er glade og veltilfredse under opholdet her på Lykkebo.

Der er 19 lækre og lyse bokse, og de mindste er 6 m2 og de største er 12 m2. Der er individuelle løbegårde til alle boksene, og der er 10 store løbefolde på 150 m2 ude på engen, som de kan opholde sig i hvis vejret tillader , når de på skift er i aktivering på engen, som består af ét hektar stort lege område, hvor de aktiveres af mig og mine hjælpere – også sammen med andre hunde, når vi har sikret os, at hundene accepterer hinanden. 

Vi sætter ikke fremmede hunde sammen i boksene, og vi sikrer os, der er kemi mellem hundene, inden de  sættes sammen både inde og ude i de store løbefolde, hvor der er læskærm og halvtag til skygge.

Inde i pensionen er der en behagelig temperatur, så hundene hverken fryser eller har det for varmt. Der er også indrettet et baderum, hvor hundene kan blive skyllet af i lunt vand, hvis de er blevet snavsede under legen ude.

Boksene har en delt gulvvarme, sådan at den ene halvdel af gulvet er varmt og den anden halvdel er kølig, så hunden kan selv bestemme temperaturen.

Alle bokse og redskaber rengøres 2 gange hver dag.

Der er musikanlæg tilknyttet i selve pensionslokalet, hvor der spilles blid afdæmpende musik, der er speciel musik beregnet til hunde og virker afslappende og afstressende.

Legesager, tæpper og kurve

Der vil være legesager, tæpper og kurve til at putte sig i. Dog anbefaler vi, at man tager noget med hjemmefra, der lugter af ejer, eller som hunden er tryg ved.
Pensionen kan dog ikke stilles til ansvar for ødelagte medbragte effekter under opholdet.

Hvis hunden ødelægger hundekurve eller hundesenge stillet til rådighed af pensionen, skal disse erstattes af ejeren, hvorfor det anbefales at medbringe egne hundesenge. 

Der fodres med pensionens egne foderprodukter, der er UniQ’s tørfoder af type tilpasset hundens størrelse og alder, men ønsker man, at hunden får det samme foder, som den får hjemme, er man velkommen til at medbringe eget foder. Fryser og køleskab er til rådighed, så der er mulighed for fodring med fersk eller frosset foder.

Pensionen er naturligvis tilknyttet et dyrehospital og dyrlæge, og her er det Trekantens Dyrlæger i Fredericia. Vi forbeholder os retten til at tilkalde en dyrlæge på ejers regning, hvis en hund viser tegn på sygdom, eller er kommet til skade under opholdet.

Vi ved man kan gå hen og blive lidt bekymret for sin hund under opholdet, og i så fald er du velkommen til at kontakte os på sms eller e-mail.  

Husk hunden skal være vaccineret med næsespray mod kennelhoste senest 10 dage før ankomst.